Jysk Facaderenovering​

Omfugning af dit hus

Trænger dit hus til at blive omfuget?

Fugerne på din facade bliver udsat for store mængder slid fra vind og vejr hver eneste dag. 

Derfor vil det med tiden være nødvendigt med en omfugning, så du kan sikre dig, at dit murværk altid er både smukt og solidt.

Hos Jysk Facaderenovering har vi stor erfaring inden for blandt andet omfugning af facader på mange forskellige typer bygninger. Vi er din lokale fugemand og kører derfor gerne ud til både private husejere og erhvervskunder i for eksempel Silkeborg, Herning, Århus og omegn.

Pas godt på din bygning og undgå fugtproblemer

Er fugerne i husets facade nedslidte og hullede, har det ikke kun en stor betydning for husets udtryk. Det kan også have en stor betydning for husets konstruktion. Hvis fugerne er beskadiget, kan det nemlig betyde, at murstenene bliver nedbrudt hurtigere, og i værste fald kan det også føre til, at der kommer fugt ind i både murværk og konstruktion.

3 fordele ved en omfugning af murværket

Det kan altid godt betale sig at få foretaget en omfugning af dit hus, hvis fugerne ikke længere er optimale. Du kan blandt andet opnå følgende fordele ved at få lagt nye fuger ind:

  1. ​Du kan forebygge skader og minimere risikoen for fugtproblemer
  2. ​Du kan forbedre husets isoleringsevne og dermed reducere et varmetab gennem de utætte fuger
  3. ​Du kan få en facade, der ser ud som ny.

Kontakt os og hør mere om omfugningsarbejdet eller få beregnet en pris

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores fugning foregår eller fordelene ved omfugning? Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente information om vores priser? Så hører vi altid gerne fra dig.

Hvis du har en konkret opgave til os, udarbejder vi desuden gerne et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til omfanget af omfugningen samt dine specifikke ønsker og behov.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi sætter en ære i at skabe skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov og ønsker. Vores ekspertise, kvalitet og engagement for kundetilfredshed sikrer, at hvert projekt bliver en succesfuld og fornøjelig oplevelse for dig.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os sammen skabe noget helt ekstraordinært! Vores team står klar til at lytte til dine ideer, besvare dine spørgsmål og guide dig igennem hele processen.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Facaderenovering

Gl. Skarrildvej 3, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 44649292

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 74 72 83

E-mail: michaelmoesgaard30@hotmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket