Jysk Facaderenovering​

Vandskuring af husets facade

Giv nyt liv til din facade med en vandskuring

Har du et murstenshus, og trænger facaden til en kærlig hånd? 

Eller kunne du bare godt tænke dig at give husets facade et helt nyt look? En vandskuring af hus er en af de mest populære former for facaderenovering på markedet, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange fordele ved et vandskuret hus, og hos Jysk Facaderenovering hjælper vi dig gerne med at sikre et både pænt og holdbart resultat.

Vi tilbyder vandskuring af huse og erhvervsbygninger for privatpersoner og erhvervskunder i Århus, Silkeborg, Herning og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Hvornår er en vandskuring nødvendig?

En vandskuring af huset kan være en rigtig god løsning i flere forskellige tilfælde. Det kan for eksempel være, at du skal sælge huset, og du gerne vil sikre, at det fremstår så salgsklart og attraktivt på markedet som overhovedet muligt.

Det kan også være, at du i løbet af årene har fået foretaget mindre renoveringer på husets mursten, så de har fået forskellige farver.

En vandskuring kan også være en god løsning for dig, der gerne vil forbedre facadens stand og gøre den mere solid. Hvis din væg er meget medtaget, kan en pudsning af væg med netpuds være et godt alternativ.

5 fordele ved at få vandskuret huset

Som nævnt er der mange fordele ved at få udført en vandskuring af din bygning. Her kan vi især fremhæve følgende 5 fordele:

  1. ​Du kan give husets facade helt nyt liv
  2. ​Du kan opnå en flot ensartethed i facadens udtryk og dermed undgå misfarvninger og synlig slitage
  3. ​Du kan forbedre facadens stand og gøre murværket mere solidt
  4. ​Du kan forebygge nye skader ved at beskytte mod vind og vejr
  5. ​Du kan gøre en rigtig god investering i dit hus​

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en vandskuring af dit hus? Så kontakt os gerne for en indledende snak allerede i dag.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi sætter en ære i at skabe skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov og ønsker. Vores ekspertise, kvalitet og engagement for kundetilfredshed sikrer, at hvert projekt bliver en succesfuld og fornøjelig oplevelse for dig.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os sammen skabe noget helt ekstraordinært! Vores team står klar til at lytte til dine ideer, besvare dine spørgsmål og guide dig igennem hele processen.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Facaderenovering

Gl. Skarrildvej 3, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 44649292

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 74 72 83

E-mail: michaelmoesgaard30@hotmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket