Jysk Facaderenovering​

Netpudsning af husets facade

Er din facade nedslidt og porøs?

Facaden på dit hus eller din erhvervsbygning er særligt udsat for det danske vejr og de skiftende årstider med alt, hvad det fører med sig.

Derfor kan facaden på dit hus med tiden komme til at se både nedslidt og porøs ud, og så er det tid til en facaderenovering. Her er en netpudsning i langt de fleste tilfælde et oplagt valg, og hos Murer Firmaet Jysk Facaderenovering hjælper vi dig gerne med at sikre et professionelt resultat, der kan holde i de næste mange år.

Kan jeg få netpuds på mit hus?

Netpudsning er en forholdsvis ny metode til facaderenovering, og på kort tid er den blevet et populært valg – særligt når det kommer til meget nedslidte og porøse facader. Selvom netpuds kan påføres på alle typer facader, så er det dog ikke altid, at det er den bedste løsning.

Det er især murværk, der er meget porøst, eller som er meget ødelagt af for eksempel sætningsskader eller frostsprængninger, der kan have stor glæde af facadepuds.

Det er med andre ord et oplagt valg, når din facade trænger til en omfattende renovering. Ellers kan en vandskuring af huset i mange tilfælde være et godt alternativ til netpudsning.

3 fordele ved at vælge en netpudsning af hus

Når du vælger en netpudsning af facade, så kan du blandt andet glæde dig over følgende fordele:

  1. ​Du får en vedligeholdelsesfri facade i de næste 10-12 år – minimum
  2. ​Du kan få en rigtig flot facade på din bygning, der ser ud som ny
  3. ​Du kan få en solid mur igen.​

Skal vi istandsætte din facade?

Når du vælger at lade os stå for din facaderenovering, kan du altid være sikker på, at du får et både flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat. Vi hjælper dig med at finde den rette løsning til den bedste pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på den konkrete opgave.

Har du nogle spørgsmål omkring netpudsning og vores priser herpå, eller har du brug for at høre mere om dine muligheder for at få renoveret facaden på dit hus, skal du bare kontakte os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi sætter en ære i at skabe skræddersyede løsninger, der opfylder dine unikke behov og ønsker. Vores ekspertise, kvalitet og engagement for kundetilfredshed sikrer, at hvert projekt bliver en succesfuld og fornøjelig oplevelse for dig.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os sammen skabe noget helt ekstraordinært! Vores team står klar til at lytte til dine ideer, besvare dine spørgsmål og guide dig igennem hele processen.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Jysk Facaderenovering

Gl. Skarrildvej 3, 7400 Herning

Klik her for rutevejledning

CVR: 44649292

Kontaktoplysninger

Telefon: 30 74 72 83

E-mail: michaelmoesgaard30@hotmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket